HYDROSCAND I SVERIGE

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

 

Vi erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter. Vi arbetar innovativt, decentraliserat och kunddrivet i vår strävan att alltid hitta lösningar som hjälper våra kunder att öka sin effektivitet och lönsamhet.

I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känd under varumärket SlangExpress. Vi har 517 anställda och en omsättning på 1,48 miljarder kronor (2022).

 

Hydroscand AB är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Hydroscand har ett brett sortiment av slang och ledningskomponenter med fler än 20 000 artiklar på lager. Utöver hydraulslang, pneumatikslang och industrislang, erbjuder vi slangkopplingar, adaptrar, skärringskopplingar, kragkopplingar, ORFS-kopplingar, rörklammer, kulventiler, snabbkopplingar, svivlar och mycket mer.

 

Vi erbjuder även ett marknadsledande utbud av innovativa och kundanpassade tjänster såsom SlangExpress för mobil slangservice och diagnostik, TrackingCode för säkrare drift, och HoseOnSite för kompletta slangverkstäder ute hos kund.

 

Hydroscand AB
Box 401, 128 06 Sköndal
Org.nr 556130-7124 

 

 

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna