HoseOnSite – en komplett slangverkstad på plats hos dig

Med Hydroscands mobila slangverkstäder minskar du tiden för kostsamma driftstopp, både planerade och oplanerade. Dessa kompletta slangverkstäder är utrustade helt efter dina behov och finns i två varianter – HoseOnSite Mobile och HoseOnSite Stationary – och vi på Hydroscand ser alltid till att ni har det ni behöver.

HOSEONSITE MOBILE

HoseOnSite Mobile är en smidig och kompakt slangverkstad på hjul utrustad med maskiner, produkter och tillbehör efter era behov. När du hyr en mobil slangverkstad kan du planera dina underhållsstopp mer effektivt, och eftersom du har verkstaden på plats minskar stilleståndstiden vid akuta slangbyten.

Tid är pengar

Vi vet att driftstopp är en dyr historia och att tid är pengar. Med HoseOnSite Mobile finns allt som du behöver på plats hos dig – maskiner, verktyg och produkter för reparationer och underhåll av ledningskomponenter – vilket effektiviserar driften och förkortar stopptider.

 

HoseOnSite Mobile innehåller följande:

Slangbobiner 
För kundanpassade slangar, dimensioner upp till 1 1/4"

Slangkap 
För kapning av slangar upp till 2"

Skalmaskin 
För skalning av slangar upp till 2"

Slangpress 
För pressning av slangar upp till 1 1/2"

Mobile HoseOnSite

HOSEONSITE STATIONARY – HÅLLER DIN TIDSPLAN

Stora väg- och byggarbetsplatser ligger ofta utanför de stora infrastrukturerna vilket gör att driftstopp kan bli extremt kostsamt. Med HoseOnSite Stationary lagar du snabbt dina hydraulapplikationer på plats. Du slipper alltså åka långt för att lösa problemet att tidskrävande och leder ofta till att projektet försenas.

 

Specialanpassad slangverkstad på plats

Hydroscands HoseOnSite Stationary är en komplett slangverkstad i en 20-fots container, helt anpassad efter dina behov, som placeras på din arbetsplats. Containern är utrustad med alla maskiner, tillbehör och produkter du behöver för att reparera och underhålla slangar och ledningskomponenter.

HoseOnSite Stationary innehåller:

Slangställ     
För sju slangar i dimensioner upp till 1 1/4”

Slangkap          
För kapning av slangar upp till 2”

Skalmaskin      
För skalning av slangar upp till 2”

Slangpress       
För pressning av slangar upp till 1 1/2”

Slangrengöring
Snabb renblåsning av slangar upp till 2”

UTBILDNING AV PERSONAL

Vid uppstart av HoseOnSite ingår alltid en utbildning. Tillsammans med Hydroscand går vi igenom hur alla maskiner fungerar och ska hanteras. Naturligtvis går vi även igenom alla produkter för att du och dina kollegor ska känna er bekväma med att arbeta i er slangverkstad.

Vid behov kan Hydroscand även bistå med personal som utför arbeten i slangverkstaden på plats hos er.

 

Spara tid och pengar med HoseOnSite – en slangverkstad på plats.

Kontakta oss gärna för mer information!


© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna